Чи відсудить місто “пентхаус” у Каспрука за комунальні борги (відео)

25.10.2019

Власники елітної нерухомості заборгували за комунальні послуги понад 7 тисяч гривень

Вчора під час сесії міськради «Теплокомуненерго» та «Водоканалу» знову виділили кошти на «підтримку штанів» з бюджету. Причина скрутного матеріального становища комунальних підприємств – борги чернівчан. Теплокомуненерго містяни заборгували 40 мільйонів гривень. Борг «Водоканалу» також 40 мільйонів, але з них 7 мільйонів їм винні саме «тепловики».

Міський голова Олексій Каспрук розповів, що є гарна спільна ініціатива цих двох комунальних підприємств відсуджувати майно, тобто квартиру у «злісних» боржників.

«Є люди, які просто не плать, не тому що не можуть. Є люди, які не можуть, вони потрошку гасять заборгованість, якусь реструктуризацію роблять, субсидію оформляють. А є такі, що не хочуть. Не хочу, не буду, мастіть собі голову», – зазначив Каспрук.

Подібну ініціативу схвально зустріли в сесійній залі і закликали Каспрука показати приклад чернівчанам. Відсудити на користь міста «пентхаус», який офіційно належить родині Каспрука, а насправді його пов’язують саме з міським головою, який нібито отримав його у вигляді «подяки» від забудовника за дозвільні документи.

Як з’ясувалось, власник сумнозвісного «пентхаусу» на вулиці Науки, 6, є злісним неплатником комунальних послуг, і на сьогодні борг за цією квартирою становить 7349 гривень.

Дійсно, а для чого напружуватись і платити комуналку родичам мера? Каспрук чудово знає, що під загрозою зриву опалювального сезону або водопостачання, він «надавить на жалість» депутатів, не забувши пригрозити обуреною громадою міста, і виб’є з бюджету міста гроші на покриття збитків. А тим часом у місті і далі буде катастрофічно не вистачати коштів на ремонт доріг та побудову соціальних об’єктів.

Коментарі
  • А директор Водоканалу Максимюк, чи це не родич депутата Максимюка?
    А що там з кредитом Водоканалу на 36 млн. євро? Вже прилаштували?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини