Опалення в садочках і школах в Україні не увімкнули лише в Чернівецькій, Одеській та Херсонській областях

22.10.2019

Зазвичай опалювальний сезон в Україні починається 15 жовтня. Однак через низьку температуру повітря, у деяких містах тепло пустили у батареї будівель соцсфери за тиждень до цього терміну.

Найраніше опалення включили на Прикарпатті. У двох лікарнях Івано-Франківська тепло запустили ще 4 жовтня, опісля почали опалювати майже усі заклади освіти.

У ряді міст опалення увімкнули у понеділок 7 жовтня. Так, у Львові подали тепло для садочків, шкіл, лікарень та поліклінік. У Луцьку та Ковелі цього дня почали опалювати лише лікарні, будинок маляти та пологовий будинок. Із 7 жовтня у Тернополі стартував опалювальний сезон у лікарнях та садочках. Як повідомляє пресслужба міської ради, у школах опалювальний сезон почнуть після завершення осінніх канікул. У Черкасах пустили тепло у батареї усіх шкіл та садочків.

За першим ешелоном міст із опаленням в об’єктах соціальної сфери послідував і другий. У підсумку неопаленими садочки і школи залишилися лише у Чернівецькій, Одеській, та Херсонській областях. Найбільшу кількість будівель соціальної сфери на 22 жовтня опалюють у Києві 93, 9%, Івано-Франківську – 63,8% та Черкасах – 49%.

Більше третини шкіл, лікарень та садочків опалюються у 8 областях, більше половини – в Житомирській, Івано-Франківській, Полтавській, Сумській областях та Києві.

Опалення житлового фонду розпочали в 12 областях. Найтепліше у будинках Івано-Франківська – там опалюють 73,7%, Житомира – 41,2% Харкова – 35,7% . Опалення у всіх житлових будинках традиційно ввімкнуть тоді, коли протягом трьох діб середньодобова температура повітря буде нижче +8 градусів.
Джерело: 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини