Відкриття нового стадіону на вулиці Головній знову затримується

12.08.2019

Відкриття стадіону по вулиці Головній знову затримується. Про це повідомив голова Чернівецької обласної федерації футболу Василь Орлецький на своїй сторінці в мережі фейсбук.

За його словами на завершальні роботи не вистачало 1 мільйон гривень, які мала виділити Українська асоціація футболу. Згодом Василь Орлецький зі своїми друзями виділили 400 тисяч, а УАФ пообіцяла таки виділити вже 600 тисяч, яких не вистачає. Проте обіцянки так і не виконали.

«Відкриття стадіону мало б стати найважливішою спортивною подією року для нашого чудового міста. Стадіон вже давно мав бути зданий в експлуатацію. Дякую міській раді, депутатам, свої зобов’язання по договору між Міською радою і УАФ вони виконали. Витрачено містом ~10 мільйонів гривень, за що я їм дуже вдячний.

Роздягальні, на які не вистачає 1 мільйона гривень, – це зобов’язання УАФ. Я і мої небайдужі друзі готові дати 400000 грн для завершення робіт. Президент УАФ дав доручення, щоб заплатили, як і домовлялися, 600000 грн. Але поки що підлеглі цього не виконують. Надіюся скоро це вирішиться і батьки і діти будуть мати можливість прийти на відкриття цього чудового і гарного стадіону, який буде служити футболу і людям», – написав Василь Орлецький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини