Каспрук продовжує ігнорувати мешканців вулиці Хотинської

31.07.2019

Міський голова Олексій Каспрук вкотре показує бездіяльність та байдужість до нагальних проблем міста. Цього разу ідеться про надання вулиці Хотинській, як частині міжнародної траси, статусу дороги державного значення.

З часу першого перекриття активістами цієї вулиці минуло два місяці, однак мер не поспішає вирішувати проблеми капітального ремонту вулиці. Під час другого перекриття, яке відбулося у червні, ініціативна група чернівчан вимагала, аби владники, зокрема і мер Олексій Каспрук, активніше сприяли виділенню коштів від Уряду. Зокрема приводився успішний приклад Вінницької області, на ремонт доріг якої виділили понад 2 мільярди. Однак мер навіть не приїхав до активістів на їхні численні вимоги це зробити, а просто назвав терористами.

Каспрук мав багато можливостей виступити в Уряді, заявити про необхідність ремонту частини міжнародної траси, однак він не бачив у цьому змісту та між чисельними відрядженнями не мав часу.

Питанням виділення коштів активно займалася народний депутат Оксана Продан. Саме вона першою зверталася із цією проблемою до Уряду та профільного міністерства інфраструктури. Також вона звернулася до міської ради щодо необхідності подання документів на Кабмін щодо передачі дороги до державного управління і запропонувала свою допомогу. Однак міська рада відповіла, що тільки вивчає подібну можливість. Про це Оксана Продан написала на своїй сторінці у facebook.

«По Хотинській та інших вулицях М-19 звернулась до Олексія Каспрука про необхідність подання документів на Кабмін щодо передачи дороги в межах Чернівців, яка є частиною міжнародної траси, до державного управління.

Запропонувала свою допомогу в підготовці документів і комунікаціях, але…. вони ще тільки розглядають таку можливість.

Не розумію, невже чекають, коли ямковий ремонт зійде зі снігом і на вулицю знову вийдуть люди?», – йдеться у дописі

Варто також зазначити, що колишній депутат-мажоритарник від Чернівців Микола Федорук за час своєї депутатської діяльності взагалі ніяк не сприяв виділенню коштів.

Джерело: promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини