На створення масовки на суді у Каспрука витратили 15 тисяч гривень

26.07.2019

Підтримати Олексія Каспрука на апеляційному суді у Вінниці приїхала ціла делегація чернівчан. Це журналісти, посадовці, активісти, що наближені до міського голови. Серед них: радниця міського голови Тетяна Шепелько, брат Олександр Каспрук, активіст Дмитро Майор, голова ради підприємців ринку Буковинського Валерій Бордіян, колишній очільник департаменту економіки Степан Руденко, колишня радниця Ірина Карімова, директор Чернівецької філії ПАТ “Укртелеком” Павло Робулець та журналісти місцевих ЗМІ.

Як розповів кореспонденту promin.cv.ua перевізник Анатолій Малофеєв, якому належить автобус, на трансфер з Чернівців до Вінниці і у зворотньому напрямку витратили 15 тисяч гривень. Сплатив ці кошти підприємець, ім’я якого поки невідомо.

Чи їздили учасники власним коштом, ми намагалися дізнатися у голови ради підприємців ринку Буковинського Валерія Бордіяна, який теж поїхав підтримати мера. Він від коментаря відмовився, але зазначив, що бюджет міської ради від цього не постраждав:

Це моє право, говорити вам чи не говорити. Я вважаю, що це питання некоректне. Це не було у збиток міської ради, єдине, що вам скажу. Можете не переживати.

Оскільки наступне засідання, де розглядатимуть питання законності поновлення Олексія Каспрука на посаді, відбудеться у приміщенні суду у Чернівцях, витрачати кошти на трансфер групи підтримки не доведеться.

Варто згадати, що поки невідомим лишається ім’я мецената, який оплачував Каспруку оренду офісу у приміщенні, де раніше розташовувався офіс комуністів. 

Джерело – promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини