Каспрук створює перешкоди для суду в справі щодо законності його поновлення на посаді

26.07.2019

Вчора в апеляційному суді у Вінниці розглядали справу щодо поновлення Олексія Каспрука на посаді міського голови рішенням Чернівецького суду від 23 квітня. Саме відтоді Олексій Каспрук повернувся у мерське крісло. На це рішення суду була подана апеляційна заява секретаря міськради, яку сьогодні розглядали у суді.

Як повідомив promin.cv.ua адвокат Анатолій Попов, сам Олексій Каспрук сприяє затягуванню справи та від імені міської ради вчиняє у власних інтересах.

«Ми бачимо створення перешкод можливості подати апеляційну скаргу на незаконне судове рішення першої інстанції від імені Чернівецької міської ради.

Для того, щоб підписати документ, має хтось мати повноваження. Сьогодні від імені Чернівецької міської ради підписує у силу положення ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» пан Каспрук. Дивна колізія виходить. Сам Каспрук підписує документи у справі проти себе. Йому було написано декілька пояснень про незаконність таких дій», – зазначив адвокат.

Також інтереси міської ради у суді представляє безпосередній підлеглий – юрист управління ради Остафійчук. Він є у прямій залежності від роботодавця і очевидно не може бути об’єктивним у цій справі, про що говорять адвокати.

«Так і вийшло, він сказав, що у нього немає позиції. Суд почав з’ясовувати, чому не видана довіреність, пан Каспрук промовчав. Він у своїй справі створює перешкоди щодо прийняття рішення не на його користь», – додав Анатолій Попов.

Засідання перенесли аж на кінець вересня, у чому адвокати вбачають можливість затягування справи. Воно відбудеться у приміщенні Чернівецького окружного апеляційного суду у режимі відеоконференції.

 Поки розгляд апеляційної заяви у суді триває, рішення Олексія Каспрука є незаконними, вважають юристи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини