Федорук ховається від чернівчан і злякався йти на дебати (відео)

18.07.2019

За майже сім років свого депутатства нардеп Микола Федорук лічені рази показувався у Чернівцях. Однак, тепер перед виборами він раптом згадав, що він мажоритарник саме від Чернівців і знову намагається здобути прихильність мешканців.

Та робить він це за допомогою постів у facebook, підготовлених улесливих телеефірів та оранжерейних зустрічей, де не задають незручних запитань.

А от справжньої гострої дискусії з чернівчанами та дебатів з ними Федорук уникає.

Зокрема, вчора чернівчани спробували потрапити в офіс Федорука, що розташований будівлі на 28 червня,44.

Та Микола Трохимович «сховався» за кремезними спинами охоронців, які не пустили людей у приміщення.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомила користувачка Яна Брус, яка намагалася вручили Федоруку запрошення на дебати від кандидата Михайла Яринича.

«За інформацією штаб розташований за адресою 28 червня, 44. Прийшовши туди, мене зустріли два охоронця, які спочатку підтвердили, що саме там розташований штаб, навіть показали футболку з надписом «Федорук», взяли листа і зникли за двері , за декілька хвилин, повернулись і сказали, що ніякого штабу тут немає. Об’єкт режимний, нікого не пропускають без перепустки. І взагалі йде будівництво, тому ви всі йдіть геть!

При цьому, попри нас постійно виходили і заходили люди без жодних запитань. То де ж штаб кандидата в депутати ВРУ Федорука М.Т.? Де прозорість виборчого процесу? Де комунікація між виборцем та кандидатом?», – йдеться у дописі.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини