Каспрук не подякував чернівчанам, які відремонтували Щербанюка, а лише поцікавився хто дав гроші

03.07.2019

Чернівецький міський голова забув подякувати чернівчанам, які реалізували гасло міста “спільними зусиллями” та відремонтували  вулицю Щербанюка. Мера лише цікавило хто виділив кошти на ремонт вулиці. Про це в ефірі програми «Чернівці Сьогодні» розповіла нардеп Оксана Продан.

На запитання ведучої чи подякував міський голова чернівчанам за відремонтовану вулицю, Оксана Продан розповіла, що він лише цікавився в коментарях у фейсбуці хто саме виділив кошти, а на вулиці він ні до ремонту, ні під час, ні після не з’являвся.

«Я його не бачила, я його не чула, єдине що в одному з дописів на фейсбуці в коментарях він спитав у мене хто конкретно дав гроші на ремонт. Це єдине питання яке його турбувало. Я не змогла йому про це розповісти оскільки не вважаю, що зараз про це можна і потрібно говорити. Ті забудовники, які профінансували ремонт вулиці, вони продовжують жити і працювати у нашому місті. І вони продовжують бути залежними. На жаль сьогодні законодавство не поміняне так щоб забудовник був повністю незалежний від міського голови і не боявся що той забере дозвіл, не дасть можливість здати в експлуатацію або не прийшле якогось контролера.
Тому я вважаю, що добрі справи не обов’язково афішувати. Вони зробили це для чернівчан, але з іншого боку вони мають свій бізнес інтерес, адже вони знають що дороги до їх житлових кварталів краще ніж були до сьогодні
», – зазначила Оксана Продан.

Нагадаємо, що після скасування Каспруком ремонту вулиці Щербанюка, чернівчани вирішили відремонтувати вулицю самотужки. Вони провели збори та звернулись до Оксани Продан за допомогою. Їй вдалось переговорити із підприємцями та забудовниками, які погодились виділити гроші на ремонт вулиці.

Ремонтні роботи провели у рекордні терміни і за 30 годин на вулиці встелили новий асфальт та замінили бордюри.

Коментарі
  • Якщо за 30 годин зробили вулицю, то скільки часу потрібне на місто? За наявності бажання…

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини