Чернівчанам набридло слухати відмовки Каспрука і вони за півтори доби власними силами відремонтували вулицю Щербанюка, – Богдан Ковалюк

30.06.2019

За півтори доби спільними зусиллями мешканців, підприємців, забудовників і народного депутата вдалося відремонтувати аварійну вулицю Щербанюка у Чернівцях. На проїзній частині вулиці завдяки ініціативній групі встелили новий асфальт та поклали нові бордюри.

Міський голова Олексій Каспрук був категорично проти такого лагодження аварійної вулиці, аргументуючи тим, що потрібна повна заміна мереж. Однак у міському бюджеті грошей на неї немає, а чекати на їхню появу роками мешканцям вулиці набридло. Таку точку зору висловив депутат Чернівецької міської ради Богдан Ковалюк у програмі «Діалоги» на телеканалі «Чернівецький промінь».

«Люди взяли ініціативу у свої руки. Набридло, коли кожного дня розказують, що ми зробимо цю вулицю колись, за 54 мільйони, не зрозуміло звідки. Люди зібралися і зробили її уже, щоб мати проїзну частину, щоб мати по чому їхати. Місто не має бути заручником ситуації, коли ми нічого не робимо, бо ми чекаємо великих сум, щоб поміняти мережі», – зазначив депутат.

У разі, якщо на якихось мережах під проїзною частиною станеться витік, його можна буде ліквідувати і відновити покриття:

«Дійсно, це не заміна мереж, це тільки покриття вулиці. Але це дозволяє нормально їхати громадському транспорту, нормально їхати приватному транспорту. Це взагалі робить дорогу нормальною проїзною вулицею.

Щось сталося: викопали два на два латку чи три на три, відремонтували той участок, назад закопали – все дорога проїзна», – додав Ковалюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини