Єдиною причиною мого звільнення стала обґрунтована критика професійних якостей мера, – ексрадник Каспрука

30.06.2019

Микола Проданюк, який працював радником міського голови Олексія Каспрука з економічних питань, критикував діяльність Олексія Каспрука у соцмережі. Оскільки зауважень до його фаховості не було, саме це Микола Проданюк називає причиною свого звільнення

«На мою думку, Олексій Павлович забагато сидить у Фейсбуці, замість того, щоби працювати на благо міста. Як радник з економічних питань, я давав свої рекомендації, власне бачення певних ситуацій секретарю міської ради Василю Продану, так само хотів працювати на благо міста і давати свої поради для Олексія Павловича. Коли він мене звільняв, то не знайшов жодного зауваження до професійних якостей. Натомість, причиною вказав те, що я критикував його у Фейсбуці», – розповів у програмі «Про головне» на телеканалі «Чернівецький промінь» Микола Проданюк.

Пан Микола вважає, що критикувати міського голову є за що. Зокрема, за те, що він каже багато неправди й маніпулює фактами. Це стосується тролейбусів, ремонту доріг, виділення коштів тощо.

«Вся моя критика була обґрунтованою і я жодного разу не дозволив собі перейти на особистості. Його особистісні якості я не обговорював. Виключно професійні», – розповів Микола Проданюк.

Коментарі
  • Крисятко, не пизди. Збирай шмотки і піздуй в свій колгосп звідки ти вилізло.

  • Йобана журнашлюшна помийка! Посада радника мера передбачає довіру мера дл свого радника. Це тупе чмо Проданюк немає ні довіри не поваги.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини