Чернівчани не дочекавшись поки влада розпочне ремонт вулиці самотужки взялися лагодити дорогу

27.06.2019

Підтримала мешканців вулиці Щербанюка нардеп Оксана Продан, яка допомогла віднайти кошти та організувати ремонтні роботи.

Зруйновану ущент вулицю Щербанюка мали відремонтувати в червні. На ці потреби депутати виділили 6,5 мільйонів. І щойно мав розпочатись ремонт, суд поновив на посаді Олексія Каспрука, який скасував ремонт, заявивши що спочатку потрібно замінити мережі. Але насправді заміна мереж це дороговартісний проект на 57 мільйонів гривень, яких в бюджеті наразі немає і невідомо коли буде.

Мешканцям вулиці Каспрук обіцяє ремонт з 2016 року, мовляв Уряд виділить кошти. Але на ці потреби в Кабміні не дадуть гроші адже немає підстав, це міська вулиця. Тож обіцянки Каспрука були нічим іншим як спробою потягнути час і при цьому нічого не робити.

Коли мера усунули з посади за бездіяльність, нова влада зробила частину вулиці, а другу частину зробити не дав вже поновлений на посаді Каспрук. Тож людям увірвався терпець і вони зібрали термінові збори на яких прийняли рішення своїми силами відремонтувати вулицю.

Мешканці звернулись до нардепа Оксани Продан, яка пообіцяла допомогти з пошуком коштів та відремонтувати дорогу на Щербанюка у найкоротші терміни. Згодом до ремонтних робіт долучились чернівецькі підприємці, місцеві мешканці та активісти.

«Про жахливий стан цієї вулиці знає кожен. Влада годує нас обіцянками і каже, що відремонтувати вулицю Щербанюка неможливо. Я доведу протилежне.  

Спільними зусиллями громади, підприємців і активістів ми відремонтуємо цю вулицю вже зараз», – написала Оксана Продан на своїй сторінці в мережі фейсбук.

Вже сьогодні розпочали ремонтні роботи. Як зазначили мешканці вулиці ремонтні роботи будуть відбуватись 27-29 червня.

«В ці дні будуть незручності, а далі дорога», – написали вони у своєму зверненні.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини