Чому чернівецькі активісти не помічають як у громади міста крадуть приміщення вартістю 300 мільйонів гривень?

26.06.2019

Сьогодні Кабмін на засіданні розгляне питання передачі приміщення Нацбанку не громаді міста, а «Ощадбанку».

Дивно, але ніхто з активістів не обмовився ні словом про те, що приміщення вартістю 300 мільйонів, крадуть у міста і передають «Ощадбанку», який ніби не відчував особливої потреби у додатковій площі, маючи нове відремонтоване нещодавно приміщення на Героїв Майдану.

Тобто нікого з активістів не зацікавило питання, що у громади забирають 5000 квадратних метрів у самісінькому центрі міста. Але ці ж самі активісти збирають пікети, піднімають хвилі обурення у соцмережах, через 50 квадратних метрів «Української книги», яка знаходиться акурат навпроти колишнього приміщення Нацбанку на Центральній площі.

Звичайно, ці активісти знайдуть виправдання своїм подвійним стандартам та ніби випадковій толерантності до всього, що пов’язано з питаннями «Народного фронту», так бувало вже не раз. Але ж 300 мільйонів це як мінімум капітальний ремонт кількох невеликих вулиць, або ж ремонт Хотинської і ще якоїсь головної артерії міста. Але про що це ми, там же змінився власник на 50 квадратних метрах приватного магазину «Українська книга», вперед на барикади фейсбук-коментарів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини