Карімову викрили на брехні під час спроби виправдати крадіжку «Народним фронтом» приміщення у центрі вартістю 300 мільйонів

20.06.2019

Вже протягом декількох місяців чернівчани дискутують, як раціонально використати приміщення у центрі Чернівців, що колись належало філії Нацбанку. Думки містян, звісно у цьому розходяться, але вони єдині у тому, що приміщення вартістю 300 мільйонів гривень має належати територіальної громаді міста. Тим більше, що у інших обласних центрах приміщення Нацбанку поступово переходять у власність громад.

Натомість, двоє нардепів від «Народного фронту» Микола Федорук та Максим Бурбак вперто наполягають, щоб цю будівлю віддали Ощадбанку. У цьому немає нічого дивно, адже цю комерційну структур очолює їхній однопартієць Андрій Пишний. Звісно, що проти такого рішення своїх партійних босів не буде виступати й Олексій Каспрук та його посіпаки.

Зокрема, після того, як на сайті міської ради з’явилися петиція із вимогою чернівчан створити у приміщенні Нацбанку музей АТО, колишня радниця Каспрука Ірина Карімова опублікувала у соцмережі гнівний пост щодо недоречності такого кроку та рішуче виступила проти створення музею. Щоб аргументувати та виправдати якось крадіжку «Народним фронтом» у громади 300 мільйонів гривень Карімова стверджує, що в Україні ні одна громада міста дані приміщення не отримала, тому, мовляв, і Чернівцям немає на що розраховувати.

Щоправда член виконкому Микола Проданюк стверджує, що Карімова не лише маніпулює фактами, а й відверто бреше чернівчанам. Про це він написав на свої сторінці у мережі фейсбук.

«Детально проаналізувавши дану «публікацію» я прийшов до висновку що Ірина Карімова не тільки маніпулює фактами, а і просто бреше, опублікувавши документи на спростування її слів.

Наприклад Вінницька міська рада отримала приміщення у власність, Рівненська в найближчий час отримає.

Підтвердженням того, що Вінниця отримала приміщення є рішення виконкому про прийняття на баланс міста майна НБУ. Крім того є рішення сесії Рівнеради про прийняття у власність міста будівель НБУ. І дуже прикро що голова міста і його радники, замість того щоб працювати на благо громади, вводять всіх в оману і маніпулюють фактами», – написав він.

Коментарі
  • Будівлю НБУ – місту! Те що там у 2008-2010 роках на реконструкції відмили немалу копійчину – то вже історія, а може тема для слідчих при наявності політичної волі.
    А наразі видко, що фантазії у міських очильників що робити з цією шикарною спорудою не вистачає. Чернівці – місто без музею, місто без культурного центру, бо вся наша культура – це йолка на Соборці.
    МІсто понад 20 років стагнує навколо “Калинки” та “Добробуту” і наразі крім чвар та шкурняків дрібних немає жодного бачення свого розвитку. А містяни, більшисть з яких нещодавно були селянами не переймаються, ба не цікавить. Шкода міста…

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини