«Народний фронт» спеціалізується на віджиманні квартир у громади Чернівців

10.06.2019

Нещодавно мережею поширили документи, за якими підтверджено, що один із відомих посадовців виділив собі квартиру у центрі міста. Йдеться про ексначальника інспекції з благоустрою Сергія Обшанського. На одній з попередніх посад, будучи заступником голови Першотравневої районної ради, він сам собі підписав виділення квартири у центрі міста. Обшанський отримав однокімнатне помешкання, обійшовши у черзі понад дві тисячі пільговиків.

Як розповів у програмі «Чернівці сьогодні» секретар міської ради Василь Продан, це черговий випадок, коли наближені люди до політичної партії «Народний фронт» отримують квартири, які належать місту.

«Якщо ми подивимося на представників “Народного фронту” у Чернівцях, то це, мабуть, найменше приміщення з тих, що вони отримали. Бо був пентхаус Каспрука, а в попереднього керівника департаменту МБК з’являлися квартири на дочку та сина, які мали відношення до міської ради. У пана Федорука з’явилася квартира на дочку у тому будинку, де була проблема з документами. Це політсила спеціалізується на квартирах, які переходять з власності громади у їхню власність», – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини