Бурбак похвалився як два роки тому допоміг перейменувати вулицю у Києві

31.05.2019

Судячи з усього, у нардепа від «Народного фронту» Максима Бурбака напередодні дострокових виборів до Верховної Ради настала криза жанру.

Максиму Юрійовичу дуже сильно не хочеться втратити насиджене крісло під куполом парламенту  та депутатський мандат. Однак, майже нульовий рейтинг «Народного фронту» суттєво зменшує його шанси переобратися.

Та й, на своєму 204-му виборчому окрузі він запам’ятався хіба що постійним створенням конфліктних ситуацій.

От і змушений Максим Юрійович вдаватися до недолугого піару, аби хоч якось нагадати електорату про своє існування.

Зокрема, вчора на своїй сторінці у facebook Бурбак похвалив себе коханого за те, що саме за його сприяння у Києві вулицю Красноводську перейменували на вулицю Хотинську.

Це, звісно, чудово, що у столиці України з’явилася вулиця названа на честь славетного міста над Дністром.

Але є один маленький нюанс. З проханням перейменувати вулицю Бурбак звернувся до мера Києва Віталія Кличка ще у 2016 році, а змінили назву вулиці київські депутати у 2017 році.

Тож, виникає логічне запитання  – чому весь цей час Бурбак мовчав і не хвалився цим своїм «славетним» здобутком?

Скоріш, за все він просто забув, що за його проханням колись перейменували невеличку, Богом забуту вулицю у середмісті Києва.

Однак, тепер, коли хвалитися абсолютно немає чим, а розповідями про своє кришування  контрабанди прихильність виборців явно не здобудеш, то згодиться навіть перейменована вулиця.

У коментарях чернівчани жартують, щопісля виборів йому світить лише почесна еміграція до Лондона. Щоправда, там його «талант» перейменовувати вулиці навряд чи згодиться.

Колаж Олега Анохіна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини