Каспрук не відвідував Центр стерилізації, але вважає, що керівника потрібно змінити

30.05.2019

Зоозахисники розповідають, що за нового директора справи у комунальному закладі пішли на краще.

Сьогодні під міською радою відбувся мітинг зоозахисників. Серед питань, які турбували волонтерів, зокрема призначення нового директора Центру стерилізації у Чернівцях.

Напередодні активісти просили мера продовжити контракт чинному директору «Центру стерилізації тварин» Вікторові Сворожинському. За їхніми словами, у комунальному закладі за його керівництва навели лад і значно покращили стан справ.

Однак Каспрук припиняє трудовий договір зі Сворожинським 31 травня 2019 року і оголошує про конкурс на обрання нового керівника, не побувавши у самому Центрі стерилізації. Це він підтвердив журналістам promin.cv.ua:

«Я ще не був у Стерилізаційному центрі, але вислухав усі сторони: і тих, що скаржилися і тих, що захищали керівника», – зазначив міський голова.

Тож про роботу стерилізаційного центру Каспрук судить лише заочно. А тим часом волонтерка Анжела Косован звертає увагу, що призначення зараз нової людини на цю посаду тягне за собою наслідки:

«Ми пояснили Каспруку, що в разі обрання нового директора, це заблокує роботу на два місяці. Протягом цього часу в місті народяться, як мінімум, 1000 цуценят», – зазначила зоозахисниця.

Також виникає запитання щодо термінів оголошення конкурсу: 27 травня його відкрили, а вже 30 – завершили, – повідомляє “Чернівецький промінь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини