Бурбак з вікна елітного “Мерседесу” не бачить голодних пенсіонерів

06.05.2019

Днями невгамовний нардеп від «Народного фронту» Максим Бурбак намагався роздути скандал з приводу того, що до Чернівців, нібито, хочуть завезти велику партію простроченого тушкованого м’яса.

Суть справи полягає у тому, що до столиці Буковини й справді мали завезти 100 тисяч банок консервів з Державного резерву термін придатності яких завершується 15 та 30 травня.

Це, взагалі, існуюча практика, коли продукти, що не використовуються Держрезервом згодом розподіляються на регіони, аби потім виділити їх малозабезпеченим верствам населення.

Тож, коли з’явилися нагода секретар Чернівецької міської ради Василь Продан звернувся до уряду і Володимир Гройсман підтримав виділення партії продуктів для малозабезпечених чернівчан.

Але Бурбак рішуче виступив проти. Підтримав свого однопартійця по «Народному фронту» і поновлений судом на посаді Олексій Каспрук.

Зрештою, нічого іншого від них і не варто було очікувати. І Бурбака, який їздить на джипі за мільйон гривень, і Каспрука, якого підозрюють в отриманні хабара у вигляді елітного пентхаусу, проблеми малозабезпечених чернівчан не турбують.

Про це на своїй сторінці у facebook написав учасник АТО  Serhiy Sukhomlin.

«Гройсман розпорядився а Каспруку зась.

Поговоримо про тушонку.

Міська рада, ще за часів Продана, мала отримати з фонду держмайна тушонку і олію БЕЗОПЛАТНО! Ціль дуже хороша, роздати малозабезпеченим, людям похилого віку, багатодітним і не захищеним верствам населення. Думаєте до виборів готувався? Так вибори тільки через рік. А скільки людей у нас харчується на помийках? Скільки людей не може дозволити собі їсти м’ясо?

Скільки людей змогли б хоча б пару днів нормально поїсти?

Розкажете, що терміни придатності проходять і перевозити тушонку вже не можна?

Можу як учасник АТО розповісти як продукти на передовій зберігають!

Точно не в холодильниках чи морозилках!

Бурбаку звісно легше знов якийсь там запит написати, бо його зарплата в 50 тисяч не дуже позволяє йому таку тушонку їсти, а Олексій Каспрук як завжди показав хто є хто.

Дві обласні адміністрації і один обласний центр – Чернівці могли отримати з держрезерву безкоштовно тушонку і олію. Термін придатності тушонки: частина до 15 травня, частина до 30 травня. Призначення: для роздачі малозабезпеченим верствам населення. 24 квітня можна було забирати 95 тис банок по 500 мл. Всього 300 тис банок.

Як від такого можна було відмовитись….», – йдеться у дописі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини