Василь Продан розповів, хто хоче відібрати у громади міста приміщення в центрі Чернівців

02.05.2019

Василь ПроданПісля реорганізації регіональних філій Національного банку України у центрі Чернівців звільнилося величезне приміщення.

В інших обласних центрах колишні будівлі Нацбанку передавалися громадам міст і лише у Чернівцях деяким політикам сильно хочеться, щоб ця будівля перейшла у власніть «Ощадбанку».

На думку секретаря Чернівецької міської ради Василя Продана, таке велике приміщення у центрі Чернівців має належати виключно громаді міста, і саме чернівчани мають вирішувати як нею розпоряджатися. Про це він повідомив в ефірі програми «Фігель+» на телеканалі Чернівецькій промінь».

«В усіх обласних центрах, коли  приймалося рішення про те, що приміщення від Нацбанку мають кудись перейти, всюди вони переходило до громад міста. А в Чернівцях чомусь хочуть віддати комерційній державній структурі «Ощадбанку». Ну як так?. Це приміщення вартує мінімум 300 мільйонів гривень. Як можна забрати у громади 300 мільйонів гривень?», –  зазначив Василь Продан.

Також секретар міськради додав, що передачу приміщення комерційній структурі лобіюють однопартійці голови «Ощадбанку» Андрія Пишного, нардепи від «Народного фронту» Максим Бурбак та Микола Федорук.

«Все це робиться за проханнями деяких народних депутатів з Буковини. Я, взагалі не розумію чим вони керуються, коли вони приймають такі рішення.

Федорук, Бурбак – це люди які позиціонують себе, що вони люблять Чернівці, люблять місто. Але виявляється для них воно не дуже рідне, якщо вони вчиняють такі дії», – додав Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини