Ще одна авіакомпанія погодилася співпрацювати з чернівецьким аеропортом

26.04.2019

Володимир Бешлей25 квітня в аеропорті Чернівців розпочали ремонт злітно-посадкової смуги. Як розповів у програмі «Діалоги» на телеканалі «Чернівецький промінь» директор департаменту ЖКГ міської ради Володимир Бешлей, це важливі першочергові роботи, які необхідно було закінчити протягом дня. Адже вже вчора ввечері на летовище повинен був приземлитися літак із Києва.

“Нам потрібно було заасфальтувати близько 400 квадратних метрів смуги, де є аварійні ділянки. Варто відзначити, що це важлива робота, адже це дозволить нам не втратити рейси на Анталію. З початку травня їх буде 5 на тиждень. Крім того, ще одна авіакомпанія зголосилася зайти до Чернівців”, – розповів Володимир Бешлей.

Протягом учора більше половини необхідних першочергових робіт вже виконали. Відтак, чернівчани сміливо зможуть планувати свій відпочинок закордоном, вилітаючи з Чернівецького аеропорту, – запевнив очільник департаменту. За його словами, аероперевізники поставили умову завершити роботи до 1 травня. Проте, значна частина путівок уже розпродана і містяни планували свої вильоти саме з Чернівців.

“Складна зима зруйнувала частину злітно-посадкової смуги. Наразі ми проводимо першочергові роботи. Проте, смуга потребує капітального ремонту. Маємо відповідну проектну документації на 22 мільйони гривень. Хоча з директором аеропорту ми ще раз обстежили смугу і, відверто кажучи, я сумніваюся, що цієї суми буде достатньо для того, щоби повністю виконати всі необхідні роботи. Ми неодноразово зверталися з проханням виділити гроші до Уряду і будемо робити це знову”, – зазначив В. Бешлей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини