Федорук віддав гроші чернівчан Бурбаку

11.04.2019

Федорук БурбакПід час сьогоднішньої сесії Чернівецької міської ради депутати розглядали питання облаштування сучасного освітлення у парку Шевченка. Півтора мільйони гривень на реалізацію цього проекту Чернівці отримали з державного бюджету завдяки депутату ВР, який обирався за списком БПП, Владиславу Севрюкову. Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан подякував Севрюкову за сприяння і констатував, що деякі інші депутати, які, на словах, люблять Чернівці, нічого для них не роблять.

Зокрема, секретар Чернівецької міської ради Василь Продан нагадав колегам, що минулого року на чотири виборчі округи Чернівецької області депутатам мажоритарникам було виділено 252 мільйони гривень. З них Чернівцям дісталося всього лише 17 мільйонів гривень, хоча, як окремий округ, місто мало б отримати 85 мільйонів. І така мізерна сума є результатом бездіяльності нардепа від Чернівців, представника «Народного фронту» та екс-мера міста Миколи Федорука.

«252 мільйони на область, з них 17 мільйонів на місто. Наскільки треба місто не любити, будучи тут 17 років мером, щоб взагалі для нього нічого не зробити. Він вважає, що ми йому тут усі зобов’язані. Якщо ти пішов туди і виділяються 250 мільйонів, 85 мільйонів як субвенція мали б бути для міста», – повідомив Василь Продан.

При цьому не варто забувати, що зі згаданих 252 мільйонів 127 мільйонів відійшли на округ ще одного представника «Народного фронту» Максима Бурбака.

Тому Василь Продан не виключає, що Федорук своєю бездіяльністю, фактично, віддав гроші чернівчан своєму однопартійцю.

«Це наші гроші. Наше життя і наш комфорт. А якщо людина вважає, що вона це буде відправляти на інший округ свого однопартійця – це не правильно. І громада має про це знати», –  зазначив Василь Продан.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини