У кар’єрі в Репужинцях чоловіка засипало піском

11.04.2019

Репужинці11 квітня вранці на лінію 101 надійшло повідомлення від жителів села Репужинці Заставнівського району про те, що ще вчора вранці з дому вийшов їхній родич і назад не повернувся.

Люди зазначили, що 43-річний чоловік мав намір піти до місцевого стихійного кар’єру. На допомогу в пошуках чоловіка було направлено рятувальників 5 державної пожежно-рятувальної частини з міста Заставна.

Прибувши до кар’єру в село Репужинці, рятувальники виявили речі зниклого чоловіка поблизу заваленого піском і ґрунтом тунелю. Рятувальники почали розкопувати місце завалу і за певний час знайшли чоловіка – він був при свідомості.

Об 11 годині рятувальники дістали його з тунелю кар’єру та передали медикам. Врятованого госпіталізували до лікувального закладу міста Заставна.

Нагадаємо, що улітку 2017 року на журналістів каналу “Чернівецький промінь”, які приїхали до Репужинців відзняти матеріал про незаконні піщані кар’єри,  напав неадекватний мешканець, який погрожував журналістам фізичною розправою та намагався вибити камеру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини