Акція “СтопБешлей”, – це дрібна помста підприємців, які не справляються з прибиранням сміття у місті, – директор ДЖКГ

09.04.2019

БешлейМинулої п’ятниці купка активістів провела акцію проти директора Департаменту ЖКГ Володимира Бешлея. Але пікетувати вони прийшли чомусь Департамент ДМБК до якого Бешлей не має жодного стосунку.

Сам директор Департаменту ЖКГ вважає акцію відвертим політичним замовленням, адже її організаторами є особи, що виграли тендери на прибирання сміття в місті і з якими департамент розірвав угоди через надання неякісних послуг.

Про Володимир Бешлей повідомив в ефірі радіо «Буковинська хвиля 100FM».

«Дуже дивна акція. На жаль, організатори акції, свідомо чи не свідомо, сплутали моє місце роботи і прийшли пікетувати не під той департамент. Не знаю, що вони хотіли цим довести, але це виглядає на дрібну політичну помсту, оскільки організатори цією акції виграли тендери на прибирання вулиць міста, нажаль, зі своєю роботою не справляються, тому ми подали відповідні повідомлення про розірвання угод. І це, чи співпадіння, чи ні, але проглядається досить чітка послідовність подій.

1 квітня ми повідомили недобросовісного виконавця послуг, що ми не задоволені тим як прибираються вулиці, тротуари та дороги, як вивозиться сміття з територій. Ми неодноразово давали шанс цьому підприємцю, відкидаючи будь-які політичні мотиви. Нам головне результат. І результатом ми були незадоволені. Відповідно, ми давали можливість підприємцю виправитися.

Так співпало, що він один з активістів цієї політичної сили. Таким чином політична сила стала на захист свого соратника», – зазначив директор департаменту.

Також він назвав конкретне прізвище людини, яка виграла тендери суттєво занизивши вартість робіт, не впоралася із прибиранням вулиць, а тепер влаштує дивні пікети.

«Це Віктор Гончар, який представляє інтереси і «Сіті Рембуд», і ФОП Калинчук,  і ФОП Загородня. Тобто він подався на тендера від цих підприємців, виграв їх, надав фактично меншу ціну по прибиранню тих чи інших територій. Йому програли наші комунальні підприємства, адже він по деяких лотах на мільйон знизив ціну, тобто демпінгував.

Звичайно, якщо підприємець дав таку ціну, а основним критерієм визначення переможця є найнижча ціна, то йому дали можливість працювати згідно договору .

У січні ми розуміли, що це лише період становлення, але лютий і березень, коли ми побачили, що є проблема з прибиранням на територіях ЖРЕПів №5, №6, №14, де просто утворилися стихійні сміттєзвалища, ми зрозуміли, що питання досить гостре, ми склали відповідні протоколи та виставили штрафні санкції. Також за послуги, які не надавалися ми не сплачували кошти з бюджету. От десь через це і з’явилися наліпки «Стоп Бешлей» та пікет», – підсумував Володимир Бешлей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини