У Чернівцях відбулось відкриття виставки “Сучасне мистецтво Ізраїлю та України”

05.04.2019

3 (1)З нагоди днів єврейської культури у Чернівцях у центрі культури “Вернісаж” відкрили виставку “Сучасне мистецтво Ізраїлю та України”.

За сприяння Чернівецької міської ради організаторами заходу виступили Чернівецький обласний благодійний фонд “Хесед-Шушана” та мистецький бренд “JAMH”.

Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан привітав гостей виставки: “Завжди приємно відкривати нові імена, знайомитись з різними видами мистецтва. Впевнений, що сьогодні багато чернівчан і гостей міста з задоволенням відвідають такий різноплановий захід, який передбачає і показ мод, і театральну виставу, і концерт єврейської музики.”

На виставці були представлені картини, прикраси, гобелени.  В рамках заходу відбувся виступ чернівецького  клезмерського оркестру “Аідише нешуме”  та прем’єра вистави “І сміх, і сльози, і любов: подорож в єврейському часі” за участі спеціально запрошених артистів з  Харкова.

Крім того відбувся показ сучасної єврейської молодіжної моди від популярного столичного дизайнера Слави Займака і весняної колекції одягу з етичних матеріалів від бренду одягу “Сенселф”, – пише прес-служба міськради.

Виставка триватиме з 4 по 15 квітня.

1 (1)

2 (1)

4 (1)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини