Чернівецька міська рада підпише меморандум про співпрацю з Українською академією лідерства

02.04.2019

640px-Чернівецька_ратуша3 квітня о 14.00 в Ратуші (кабінет 202) відбудеться підписання меморандуму між Чернівецькою міською радою та Чернівецьким осередком Української академії лідерства. Задачею меморандуму  є домовленість між сторонами спільно впливати на розвиток молодіжного лідерства в Чернівцях.

Підписувати меморандум будуть Василь Продан, секретар Чернівецької міської ради та Роман Тичківський, керівник Української академії лідерства.

Українська академія лідерства має свій унікальний спосіб роботи з молоддю, залучаючи щорічно до міста 40 молодих лідерів з усієї країни і планує  продовжувати свою роботу в Чернівцях ще багато років. Програма особистісного і суспільного розвитку, яка лежить в основі академії, дозволяє студентам академії транслювати набуті знання та навики через проект для громади залучаючи молодих людей і працюючи з різними цільовими аудиторіями. Студенти працюють волонтерами, організовують навчання для літніх людей, проводять толоки, лекції і тренінги для школярів і не тільки, організовують спортивні забіги і пропагують здоровий спосіб життя.

Довідка

Громадська організація «Українська академія лідерства» – це національна мережа центрів, які системно працюють у сфері неформальної освіти, впроваджуючи інноваційну 10-місячну програму особистісного та суспільного розвитку на основі цінностей для молоді. В цій унікальній для України програмі застосовано досвід країн Європи, США та Ізраїлю з розвитку молоді та формування молодих лідерів. Цей досвід адаптований для найкращих випускників українських шкіл та студентів перших курсів віком 16-20 років, і має на меті формування нового покоління українців – вмотивованих,  свідомих, критично мислячих і вільних особистостей, які мають необхідні навички та беруть відповідальність за Україну. Якість випускників програми забезпечується ретельним відбором кандидатів (17 осіб на 1 місце) та проходженням інтенсивної навчальної і формаційної програми, яка створена найкращими викладачами та менторами в Україні із залученням міжнародних експертів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини