Чернівчани просять облаштувати сквер на Кордуби

02.04.2019

383_5ca1e6ea61fa2Петиція щодо доведення до ладу скверу по вулиці Кордуби набрала 257 голосів.

Сквер біля обласних управлінь СБУ та прокуратури сьогодні знаходиться в жалюгідному стані. Незважаючи, що сквер навпроти школи, в ньому щодня роками можна спостерігати людей вживаючих спиртні напої. Але поліція не поспішає боротись з цим явищем.

«Сквер, який знаходиться поруч костьолу на вулиці Кордуби, дедалі менше нагадує місце для відпочинку. Відсутність благоустрою робить прогулянки по ньому небажаними. Весь фонд, який там є, зношений: це і лавки, це і покриття, це і зелені насадження. Привабливими, особливо у теплі пори року, вони є лише для, так званих, асоціальних елементів. Тут знаходять собі притулок бомжі, які в особливий спосіб відлякують від нього нормальних людей. Вони снують тут цілими компаніями, справляють нужду, не звертаючи увагу на перехожих. І за всім цим спостерігають діти, адже поряд знаходиться гімназія. 

Тому вимагаємо замінити тротуарне покриття у місцях, де це необіхдно, оновити лавки, висадити дерева та кущі і вирішити питання стосовно перебування безхатченків», – йдеться у тексті петиції.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини