Чернівчани просять реконструювати парк Шевченка

27.03.2019

парк ШевченкаЕлектронна петиція щодо реконструкції Центрального парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка набрала необхідну кількість голосів.

Автор петиції Тетяна Турлай зазначає, що у парку потрібно облаштувати доріжки та дитячі майданчики, а також привести до ладу фонтан.

«Парки – місце спокою і тиші. З роками вони не втрачають своєї популярності серед місцевих жителів, які, в свою чергу, нарікають, що за зеленими куточками не доглядають, занедбані газони, неприбрані алеї, затерті лавочки тощо. За останні 10 років у парку ім.Т.Шевченка майже нічого не змінилось. Фонтан у поганому стані, зелена зона створювалась років 50 тому, тепер все виглядає жахливо! У парку потрібно замінити світильники, зробити нові піші маршрути та привести до ладу старі, висадити нові дерева, кущі, квіти, облаштувати дитячий майданчик, місце для вигулу собак та встановити достатню кількість смітників! Дуже хочеться, щоб із занедбаного , страшного та гидкого парку це місце знову стало улюбленним місцем відпочинку для всієї сім’ї», – йдеться у тексті петиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини