Чернівчани десять років мучилися з неякісно вкладеною бруківкою на вулиці Кобилянської, – Василь Продан

07.03.2019

Василь СафроновичСекретар Чернівецької міськради Василь Продан у прямому ефірі програми “Діалоги” на каналі “Чернівецький промінь” розповів, коли перекладатимуть бруківку на вулиці Ольги Кобилянської та чому сума деяких ремонтних робіт у Чернівцях збільшилася.

“Бруківка на вулиці Кобилянської вкладалася ще влітку 2008-го. Зроблено це було жахливо і десять років  чернівчани мучилися з неякісно вкладеною бруківкою. Звичайно якісно треба зробити раз і назавжди. Обов’язково перекладемо бруківку у цьому році, підрядник вже виходив на місце робіт, тож зробимо все якісно, а в протилежному випадку, за неякісну роботу ніхто гроші платити не буде”, – зазначив Василь Продан.

Також посадовець розповів, що сума коштів, яку має отримати підрядник за перекладання бруківки на вулиці Ольги Кобилянської не збільшилася, однак ті ремонтні роботи, які не були зроблені рік назад, обійдуться чернівецькому бюджету чи не вдвічі більше.

«Коли кошти не використовувалися, коли вони лежали на депозиті, то сьогодні нам ці роботи обходяться на 30, 50, 70% дорожче. Тобто чернівчанам дуже дорого обходиться те, що ремонтні роботи не проводилися попередніми роками», – резюмував посадовець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини