Депутати просять НАБУ перевірити чи отримав Каспрук елітний пентхаус як хабар

05.03.2019

квартира каспрукаЦю ініціативу підтримала більшість депутатів

Депутатський корпус Чернівецької міської ради звернеться до директора Національного антикорупційного бюро України.

Народні обранці проситимуть очільника відомства Артема Ситника розпочати перевірку факту імовірного отримання хабаря колишнім міським головою Чернівців Олексієм Каспруком.

За відповідний проект рішення на черговій сесії міськради проголосували 22 депутати, – повідомляє «Чернівецький промінь».

Нагадаємо, що за інформацією ЗМІ чесний та безпринципний екс-міський голова Чернівців оформив елітний дворівневий пентхаус вартістю понад 2 мільйони гривень на родичів.

Журналісти провели розслідування і встановили, що забудовник багатоповерхівки на вулиці Науки, 6, за сприяння у будівництві, розрахувався з міським головою елітним «пентхаусом», дворівневою квартирою на 10-му та 11-му поверхах.

Звісно ж на мера елітну квартиру вартістю понад 2 мільйони гривень записувати не стали. Вона офіційно записана на родичах мера, зокрема на 75-річну тещу його брата Миколи Каспрука.

Журналісти відшукали жінку в Новоселицькому районі. Вона підтверджує, що в неї є квартира в цьому будинку, і що вона її придбала. Але несподівано виявилось, що вона не знає ні на якому поверсі квартира, ні в якому під’їзді квартира. Більше того, вона навіть не змогла пригадати скільки вартує куплена нею квартира, і коли саме вона її купила.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини