Долю земельної ділянки на Проспекті, де хотіли побудувати церкву, вирішать на громадських слуханнях

01.03.2019

проспект_ділянкаНа веб-потралі Чернівецької міської ради було зареєстровано електронні петиції  щодо заборони будівництва церкви за адресою проспект Незалежності, щодо будівництва церкви за адресою проспект Незалежності, 92 та  щодо облаштування на земельній ділянці між будинками №90-94 та будинком №92-А за адресою проспект  Незалежності скверу для відпочинку та дозвілля, а також влаштування дитячого майданчика. Зазначені петиції розглядались за участю заступника міського голови,  фахівців департаменту містобудівного комплексу та земельних відносих  та юриста з питань земельних відносин та будівництва, – повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

За результатами спільного розгляду петицій зазначається, що за адресою проспект Незалежності №90-94 та №92-А питання доцільності будівництва церкви, влаштування скверу для відпочинку і дозвілля та дитячого майданчика прийнято до відома і буде враховано в подальшій роботі.

Також планується проведення громадських слухань щодо доцільності будівництва будівель громадських та релігійних організацій, а також   будь-яких інших будівель на земельній ділянці між будинками №90-94 та №92-А на  проспекті Незалежності.

Міська рада більшістю голосів взяла до відома дані петиції та доручила провести громадські слухання з даного питання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини