У Чернівцях презентували європейські транспортні моделі

28.02.2019

презент_моделі26 лютого в рамках впровадження проекту «Розробка транспортних моделей та нарощування потенціалу в містах Вінниця та Чернівці», що реалізується Чернівецькою міською радою в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні», за підтримки німецької урядової компанії «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH»,  відбулася презентація  німецьких та європейських транспортних моделей, – повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

Ключовий експерт, фахівець з транспортного моделювання А+С Консалт ГмбХ Даніель Вольф представив транспортні моделі німецьких міст Дрездена та Галле. А Фані Гатзійоанніду, ключовий експерт, фахівець з транспортного моделювання Дорнієр Консалтинг Інтернешенал ГмбХ  ознайомила присутніх як функціонують транспортні моделі у містах Мюнхен і Карлсруе, Німеччина та Лімасол, Кіпр.

Фахівці консорціуму компаній Дорнієр Консалтинг Інтернешенал ГмбХ та А+С Консалт ГмбХ спільно з представниками виконавчих органів Чернівецької міської ради, комунальних підприємств «Муніципального інфоцентру» та «Чернівецького тролейбусного управління» обговорили актуальний стан щодо розробки транспортної моделі Чернівців.

Довідка: Проект «Інтегрований розвиток міст в Україні» виконується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH». У ньому беруть участь Львів, Чернівці, Вінниця, Житомир, Полтава та Подільський район Києва. Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH підтримує Уряд Німеччини в досягненні цілей у сфері міжнародного співробітництва заради сталого розвитку. Пріоритетними напрямами співпраці Німеччини з Україною є: ефективне державне врядування, енергоефективність, сталий економічний розвиток. Окрім того, співпраця з Німеччиною охоплює подолання кризової ситуації на сході країни. При цьому особлива увага приділяється підтримці українських громад, що прийняли внутрішньо переміщених осіб.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини