Завдяки комунальникам сильні снігопади не стали для Чернівців стихійним лихом, на відміну від інших міст Західної України

25.01.2019

л1Більшість міст Західної України паралізувала снігова негода. Сьогодні вранці від заторів потерпали мешканці Тернополя, Івано-Франківська та Львова.

Так, на дорогах Тернополя снігоприбральна техніка не виїхала, тож людям довелося запізнюватися на роботу через затори у всіх районах міста. Про це повідомили у виданні «20 хвилин Тернопіль».

У Льовові сьогоднішній ранок також приніс неприємності для містян. Чи не кожен район міста стоїть у заторах, а самі ж львів’яни добиралися на роботу, витративши втричі більше часу. Як пише сайт 24 каналу у патрульній поліції містян заспокоюють, що ситуація на дорогах не критична, однак сам жителі Львова дещо іншої думки.

У Івано-Франківську ситуація не краща, адже за словами водіїв, найгірше на вулицях Незалежності та Івасюка, там через неприбрану дорогу та тротуари під ногами утворилася каша зі снігу, мало того, схожа ситуація і в центральній частині міста. комунальна техніка просто не справляється з негодою, – пише видання «Фіртка».

Натомість, за словами очільника Чернівців Василя Продана, ситуація на вулицях нашого міста далеко не є критичною. Снігоприбиральна техніка працює у посиленому режимі, починаючи з вечора і аж до ранку.

“Звичайно, нам є до чого ще рости, але все треба дивитися у порівнянні. Якщо ми хочемо дізнатись як у нас все добре чи погано, треба подивитися як, наприклад, у Тернополі чи Івано-Франківську, у Вінниці, Києві.  Але настільки я бачу, то в інших містах набагато гірша ситуація”, – зазначив Василь Продан у ефірі “Радіо 10”.

т1

л3

л2 ів1

Фото: “20 хвилин Тернопіль”, “24 канал”, “Фіртка”

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини