Фахівці обговорили розробку транспортної моделі Чернівців

23.01.2019

IMG_328922 січня в рамках впровадження проекту «Розробка транспортних моделей та нарощування потенціалу в містах Вінниця та Чернівці», що реалізується Чернівецькою міською радою в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні», за підтримки німецької урядової компанії «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH»,  відбулася презентація  українських  транспортних  моделей  та програмного забезпечення  VISUM як інструменту для транспортного планування та підтримки прийняття рішень. Про це повідомляє прес-служба міськради.

Фахівці консорціуму компаній Дорнієр Консалтинг Інтернешенал ГмбХ та А+С Консалт ГмбХ спільно з представниками виконавчих органів Чернівецької міської ради, комунальних підприємств «Муніципального інфоцентру» та «Чернівецького тролейбусного управління» обговорили актуальний стан розробки транспортних моделей для Чернівців та погодили наступні кроки для успішної реалізації проекту. Адже до кінця березня має бути проведено оцінку поточної ситуації в Чернівцях, визначено комплексний перелік заходів з удосконалення інфраструктури та розроблено план розвитку транспортної системи і сценарій розвитку транспортної системи до 2030 року.

Довідка: Проект «Інтегрований розвиток міст в Україні» виконується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH». У ньому беруть участь Львів, Чернівці, Вінниця, Житомир, Полтава та Подільський район Києва. Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH підтримує Уряд Німеччини в досягненні цілей у сфері міжнародного співробітництва заради сталого розвитку.

Пріоритетними напрямами співпраці Німеччини з Україною є: ефективне державне врядування, енергоефективність, сталий економічний розвиток. Окрім того, співпраця з Німеччиною охоплює подолання кризової ситуації на сході країни. При цьому особлива увага приділяється підтримці українських громад, що прийняли внутрішньо переміщених осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини