Чернівчанку, яка на Проспекті під час стріму в Instagram протаранила позашляховик, позбавили водійських прав (відео)

04.01.2019

аварія1У Чернівцях суд оштрафував водійку автомобіля “Nissan Note”, яка у жовтні цього року, керуючи у нетверезому стані, під час стріму в Instagram протаранила позашляховик та позбавив її права керування транспортними засобами. через резонансну дорожньо-транспортну пригоду, яку вона вчинила у стані алкогольного сп’яніння у жовтні 2018 року.

У судовому реєстрі зазначається, що у листопаді Шевченківський районний суд Чернівців визнав її винною в скоєнні адміністративного провопорушення, передбаченого ч.1 ст. 130 КУпАП. У постанові йдеться, що обвинувачена 12 жовтня 2018 року о 15:30 керувала автомобілем “Ніссан” по проспекту Незалежності у стані алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку проводився і лікаря-нарколога за адресою: вул. Миколаївська, 30-А м. Чернівці.

Суд наклав на обвинувачену адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 10200 гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном один рік.

Згодом водійка подала апеляційну скаргу, в якій зазначила, що постанова районного суду є незаконною.

Проте, Чернівецький апеляційний суд залишив без задоволення цю скаргу, а також передбачив, що постанова Шевченківського районного суду, якою водійку було визнано винуватою у вчиненні адмінправопорушення, залишається без змін. Постанова набрала законної сили негайно, є остаточною і оскарженню не підлягає, – пише molbuk.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини