Виконавча служба арештувала рахунки телеканалу Бурбака

19.12.2018

бурбакЦе зроблено на підставі рішень судів згідно яких телеканал «ТВА» має виплатити його колишньому власнику і журналісту Василю Забродському майже 112 тисяч гривень.

Справа із цими коштами тягнеться вже п’ять років. І лише 16 грудня виконавча служба внесла телеканал, який пов’язують із нардепом від «Народного фронту» Максимом Бурбаком, до загальнодержавного реєстру боржників. А вже наступного дня рахунки були арештовані.

Щоправда, Василь Забродський переконаний, що жодних коштів на рахунках не має, адже виконавча служба підпорядкована Міністерству юстиції, яким керує однопартієць Бурбака по «Народному фронту» Павло Петренко. І там, на думку Забродського, встигли попередити «ТВА» про арешт рахунків. Про це журналіст написав на своїй сторінці у facebook.

«Передайте хтось, будь ласка, Бурбаку всі рахунки заарештовані. Грошей там правда нема, бо Виконавча служба мінюсту, де керує однопартієць Бурбака Петренко, вчасно попередила. Але для ліцензування цифри, фінансовий стан згідно вимог Нацради, якраз той, що потрібно!», – зазначив журналіст.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини