Нові тролейбуси не здатні подолати підйом на Гагаріна

17.12.2018

тролейбус_гагарінаСьогодні вранці на вулиці Гагаріна новий тролейбус з Дніпра не зміг подолати підйом. Як повідомили у facebook-спільноті «Чернівці – новини, люди, місця та події на See Life», пасажирам довелося вийти з салону і пройтися пішки, чекаючи поки порожній тролейбус здолає підйом.

При цьому, як зазнається у дописі, це вже не вперше, колі ці тролейбуси не можуть здолати крутий підйом на Гагаріна і люди змушені йти пішки до зупинки «Шкільна».

Нагадаємо, що чотири тролейбуси вітчизняного виробництва загальною вартістю майже 30 мільйонів гривень були придбані за ініціативи екс-мера Олексія Каспрука і почали курсувати за маршрутом №11 від Південно-Кільцевої до центру Садгори. Однак, ще перед купівлею тролейбусів депутати міськради застерігали, що на відміну від чеських Шкод вітчизняні тролейбуси не пристосовані до чернівецьких доріг і складного рельєфу нашого міста. А тому перш ніж купувати нові тролейбуси необхідно спершу відремонтувати дороги. І життя довело їх правоту, адже вже через місяць після початку експлуатації нові тролейбуси, не витримуючи навантажень, один за одним почали виходити з ладу.

При цьому, таких непристосованих до наших умов тролейбусів Каспрук хотів придбати аж 40 одиниць. Та ще й взяти під це валютний кредит. Депутати тоді не підтримали авантюру Каспрука, мотивуючи це тим, що за 2-3 роки ми б мали на території ЧТУ кладовище нових тролейбусів, і схоже були праві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини