У Ратуші пояснили чому цього року у Чернівцях не відбудеться «Маланка Фест»

17.12.2018

Маланка ЧагорНезважаючи, що багатьом чернівчанам та гостям міста цей фестиваль подобається, є і негативні відгуки через перекриття майже усіх доріг в центрі міста.

Цьогоріч фестиваль «Маланка-фест» у Чернівцях не відбудеться. Незважаючи на те, що з фінансуванням проблем не було, і міська влада пропонувала виділити навіть більше коштів ніж минулоріч, прийняли спільне рішення цього року зробити перерву в проведенні фестивалю. Але це не означає, що «Маланка-фест» зникне, адже фестиваль потрібен Чернівцям. Про це під час прямого ефіру в мережі фейсбук розповів секретар міськради Василь Продан.

«На сьогоднішній день вже точно відомо, що «Маланки Фест» у січні 2019 року не буде. Позавчора мав зустріч з організатором заходу Оксаною Лелюк, пропонувалося виділити кошти з міського бюджету майже удвічі більше, ніж минулого року. Та, враховуючи усі фактори, у тому числі й те, що в деяких  чернівчан негативне враження від фестивалю, адже багато людей дуже підтримує фестиваль, але є і негативні відгуки, прийняли спільне рішення, що у 2019 році ми його не проводимо.

Але, на мою думку, фестиваль потрібен. Я особисто та мої рідні з Вашківців та Карапчіва Вижницького району, і що таке «Маланка» я знаю з самого дитинства і відповідно люблю це свято та підтримую. Тож звичайно хотів би, щоб цей фестиваль був і надалі прописаний у Чернівцях», – розповів Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини