У Чернівцях презентували першу редакцію Інтегрованої концепції розвитку Чернівців 2030

04.12.2018

1330 листопада 2018 р. в Центрі культури «Вернісаж», відбувся Форум інтегрованого розвитку Чернівців 2030 в рамках реалізації проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні», що впроваджується Чернівецькою міською радою за підтримки німецької урядової компанії «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH», на якому було представлено та обговорено першу редакцію Інтегрованої концепції розвитку Чернівців 2030.

Інтегрована концепція розвитку Чернівців 2030 визначає заходи та проекти для окремих тем, таких як: містобудування та житло, мобільність, технічна інфраструктура, культура та культурна спадщина, освіта, наука та соціальна сфера, туризм, громадський простір та озеленення, охорона довкілля та клімат, економіка та ринок праці, а також модернізація управління. Між окремими темами є тісні зв’язки та взаємодія.

Упровадження та використання ефекту синергії – важлива складова стратегічних підходів для майбутнього розвитку міста. Протягом двох місяців перша редакція Концепції опрацьовуватиметься та обговорюватиметься архітекторами та урбаністами, науковцями, представниками бізнесу та економіки, експертами з питань екології, енергетики, комунального господарства, представниками громадських організацій та активними мешканцями, – пише прес-служба міськради.

11

121

14

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини