Працівники Водоканалу замінили аварійну трубу на вулиці Головній (фото)

23.11.2018

водоканалПісля обстеження каналізаційних мереж в районі вулиць Комарова-Головна-Чкалова фахівці КП «Чернівціводоканал» виявили, що біля будинків Головна 199-201 труба знаходиться в критичному-аварійному стані. Її частина була практично відсутня через газову корозію агресивними стоками.

Мешканці не тільки не могли користуватися послугами водовідведення, а й існувала загроза підтоплення підвалів навколишніх будинків. У зв’язку з інтенсивним рухом громадського та автомобільного транспорту на цій ділянці (перехрестя Головної та Чкалова) вирішили проводити роботи вночі, погодивши попередньо час, місце та схему організації дорожнього руху автотранспорту з відповідними службами.

Бригада слюсарів дільниці каналізаційних мереж КП «Чернівціводоканал» з 21 до 1 години ночі замінили ушкоджену ділянку каналізаційних мереж, а саме – розрили дорогу між центральним колектором та випуском з будинку, визначили ступінь ушкодження труби. Трубу замінили повністю – це було оптимальне вирішення проблеми даної ділянки каналізації.

До ранку на місці проведення розкопок частково відновили дорожнє покриття та повністю рух автотранспорту. Заасфальтують цю ділянку пізніше, з дотриманням технологічних термінів,  -повідомили у прес-службі комунального підприємства.

в1

в2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини