На Буковині депутат від «Батьківщини» ініціював звернення облради до уряду щодо ремонту доріг

23.11.2018

батьківщинаДепутат Чернівецької облради Микола Стринада ініціював звернення облради до уряду про необхідність виділення коштів на ремонт доріг. Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації ВО «Батьківщина», йдеться про ремонт доріг області загального користування державного значення.

У зверненні зазначається, що завдяки фінансуванню з державного бюджету та використанню коштів митного експерименту цьогоріч вдалося значно покращити стан доріг загального користування Чернівецької області. Водночас, є ділянки і об’єкти, які потребують негайного ремонту, а отже – виділення коштів з Держбюджету.

Зокрема, йдеться про поточний середній ремонт двох ділянок автомобільної дороги державного значення Н-03 Житомир – Чернівці (у с. Недобоївці та  від перехрестя на с.Рингач до с.Припруття),  капремонт на км 341+766 – км 342+798 цієї дороги, ділянка дороги Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига (на Кишинів) – від «Білого дому» до с.Припруття, капремонт ділянки дороги М-19 Домано (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на Бухарест) км 536+918 – км 542+018 (під’їзд до МАПП «Порубне»).

Також наголошується, що із об’єктів, зруйнованих повінню 2008 року, необхідно добудувати два мости та ділянку дороги між ними на автодорозі Р-62 Криворівня – Усть-Путила – Старі Кути – Вижниця – Сторожинець – Чернівці (с.Розтоки) для забезпечення сталого сполучення Путильського району з обласним центром.

«Для виконання першочергових невідкладних робіт на дорогах загального користування державного значення у 2019 році необхідно орієнтовно 820 млн грн», – зазначив Микола Стринада.

Звернення підтримане більшістю голосів депутатів обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини