Гарантійний термін капітального ремонту доріг збільшать з 5 до 10 років

21.11.2018

ремонт_проспект

У разі виявлення недоліків їх усуватиме підрядник за свій кошт

За словами директора департаменту ЖКГ Володимира Бешлея, згідно з державними будівельними нормами, гарантія на капітальний ремонт доріг становить 5 років. Проте він упевнений, що після завершення робіт на проспекті Незалежності асфальт там стоятиме щонайменше два десятиліття.

“Спілкуючись із підрядниками, я почув побажання від них, і буду ініціювати внесення змін у договори, щоби гарантійний термін збільшили до 10 років. Хоча, у більшості підрядників, які взялися за ремонт доріг після попередньої влади, я впевнений.

Так, виконавець робіт на проспекті Незалежності гарантує, що асфальт там стоятиме і двадцять років. Така ж ситуація і на вулиці Героїв Майдану. У нас немає застережень щодо якості їхніх робіт. Тому що підрядники, які працюють на магістралях міста, перевірені нами. Перед початком ремонтів на головних дорогах ми давали можливість усім охочим проявити себе на менш значущих об’єктах. До прикладу, підрядник, що працює на проспекті, робив до цього вулиці Енергетичну, Кармелюка, Канівську. Чернівчани можуть бачити, як цей виконавець працює. Тому переконаний, що проспект зроблять не гірше”, – каже Володимир Бешлей.

Джерело: promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини