Захищати незаконне будівництво Бурбака приїхали два автобуси спецпризначенців

20.11.2018

28 червня 44Сьогодні на прохання мешканців сусідніх будинків до незаконно будівництва на вулиці 28 червня,44, яке “кришує” нардеп від «Народного фронту» Максим Бурбак, навідалися представники «Національного корпусу».

Як тільки вони почали розбирати паркан, який будівельники нардепа самовільно встановили у сусідньому дворі, то на місце події одразу з’явилися патрульні та слідчо-оперативна група.

Згодом під’їхали ще два автобуси спецпризначенців. І за дивним збігом обставин саме в цей момент під’їхала знімальна група “бурбаківського” телеканалу «ТВА».

Щоправда, спецпризначенці з автобусів не виходили, тому який саме підрозділ вони представляли і за чиєю вказівкою приїхали, ми, наразі, з’ясовуємо.

Звісно ми розуміємо, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков є однопартійцем Бурбака по «Народному фронту», своїм допомагати потрібно, але на кого збирались спустити цілих два автобуси спецпризначенців на цьому об’єкті? На пенсіонерів, які вже роками жаліються на свавілля забудовників Бурбака? Чи кількох представників “Нацкорпусу”, які розібрали акуратно паркан та поскладали дощечки поруч? Добре, що в когось з поліцейських керівників вистачило здорового глузду не застосовувати силу проти беззахисних чернівчан, але дзвіночок не з приємних. Схоже “Народний фронт” не зупиниться ні перед чим захищаючи бізнес своїх однопартійців.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини