Футбольна команда місту потрібна, тому ми обов’язково допоможемо «Буковині», – Василь Продан

20.11.2018

продан5Осінню частину Чемпіонату України з футболу чернівецька «Буковина» завершила на останньому місці в Другій лізі і продемонструвала чи не найгірший результат у своїй багаторічний історії. Власне, цей результат став наслідком того, що попереднє керівництво міста на чолі з екс-мером Олексієм Каспруком абсолютно не цікавилося «Буковиною», фактично, залишило її напризволяще і поставило під загрозу саме існування команди.

Натомість, секретар Чернівецької міської ради Василь Продан пообіцяв, що нова влада міста обов’язково допоможе футбольному клубу, а також нагадав, що перед приходом Каспрука команда демонструвала чудові результати.

«Футбольна команда місту потрібна, тому обовязково будемо допомагати «Буковині». Хочу нагадати, що найкращі роки для «Буковини» були саме тоді, коли містом і футбольним клубом опікувалися і Віталій Михайлішин, і я особисто, і вся наша команда. Відповідно це так само для нас важливе питання. І, звичайно, «Буковину» ми не залишимо у тому стані, який є на сьогоднішній день», – повідомив Василь Продан у прямому ефірі на своїй сторінці у facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини