Студента, який розповів як викладачі ЧНУ зганяли його одногрупників на підтримку Каспрука, виселяють з гуртожитку

19.11.2018

величкоДнями чернівецькій студент і громадський активіст Ярослав Величко оприлюднив кричущі факти про те, як студентам ЧНУ пропонують за хороші оцінки взяти з собою паспорт і студентський квиток та прийти на суд Каспрука і підтримати знятого за бездіяльність екс-мера Чернівців. Інформація про це, яка завдяки Величку стала надбанням громадськості, активно поширювалася у різноманітних студентських групах в соцмережах.

А тепер хлопцеві вирішили помститися і виганяють його з гуртожитку. Справа у тому, що у січні Величко мав поновитися на третій курс ЧНУ і ще у вересні домовився за проживання у гуртожитку і навіть проплатив кошти. І хоча формально до поновлення Величко не мав права жити у гуртожитку, до цього часу всіх усе влаштовувало. Але як тільки він публічно заявив, що керівники студентських самоврядних організацій не без підтримки викладачів зганяють студентів на підтримку Каспрука, то йому одразу ж вирішили вказати на двері.

Зокрема, як розповів Ярослав Величко нашому виданню, до коменданта гуртожитку особисто дзвонив заступник декана факультету історії, політології та міжнародних відносин Микола Гуйтор з вимогою виселити студента. Також Величко впевнений, що руку до його виселення доклав і вірний поплічник Каспрука, начальник міського управління освіти Сергій Мартинюк, який хоч і не має жодного відношення до студентських гуртожитків, але також скористався телефонним правом і теж подзвонив куди треба.

Тепер не виключено, що Величку будуть щей перешкоджати і у поновлені в ЧНУ.

Всі подробиці цієї ситуації Ярослав Величко обіцяв оприлюднити вже найближчим часом.

Нагадаємо, що напередодні останнього судового засідання по справі Каспрука студентів ЧНУ в добровільно-примусовому порядку намагалися зігнати на підтримку екс-мера. При цьому, керівництво ВНЗ вимагало від кожного голови студради привести з собою не менше 10 людей.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини