Справа Каспрука. Суд стане на бік закону і протиснути потрібне «Народному фронту» рішення не вдасться

05.11.2018

каспрукЖурналіст Василь Забродський переконаний, що рішення суду у справі Каспрука буде не на користь знятого за бездіяльність екс-мера.

Навіть не зважаючи на шалений тиск з боку однопартійців екс-мера по «Народному фронту» на суд, протиснути потрібне їм рішення не вдасться і рішення про відставку Каспрука залишиться в силі. Адже законні підстави для дострокового припинення повноважень міського голови у депутатів були. Тож насамперед суд візьме до уваги незаконні рішення Каспрука, які були доведені в різних судах. Про це Василь Забродський написав на своїй сторінці в мережі фейсбук.

«Я думаю протягом місяця ми отримаємо вердикт суду по відставці Каспрука. Судячи з того, що формально, непоодинокі порушення закону Каспруком, визнані різними судами таки мали місце, то здогадатись про позитивне для депутатів рішення не так складно. Льоші таки відмовлять в його скарзі, і рішення про відставку Каспрука залишиться в силі. Сумніватись в законності такого рішення суду особливих причин нема. Серед них є суддя, який в буремні дні Революції Гідності пішов проти системи і прийняв законне рішення, фактично проти тодішньої влади. І як би не намагались прихильники Льоші притиснути потрібне їм рішення, закон є закон. І в цьому випадку він на боці депутатів.

Мені цікаво. Що буде далі? Чи буде Олексій Павлович подавати апеляцію? Чи може виведе на вулицю людей? Що в тому подальшому сценарії збанкрутілої Ірини Ігорівни?».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини