Як тільки ставлю питання про митницю, то одразу пропонують писати заяву на звільнення. Фищук стверджує, що написав заяву під тиском

01.11.2018

фищук 1Під час засідання представників профспілок голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук  прокоментував повідомлення стосовно його відставки.

Минулого тижня губернатор Буковини написав заяву на звільнення, а Уряд ухвалив проект Указу Президента щодо відставки Фищука.

Указ стосовно звільнення голови ОДА Президент ще не підписав, однак Олександр Фищук стверджує – заяву писав під тиском і не збирається йти у відставку, – йдеться у сюжеті ТРК “Чернівці”.

«Я нікуди не збираюся йти. Посад вічних не буває, тому десь щось може змінитися, це інше питання. Щоб у нас не склалося враження, як зараз ходять слухи, мовляв «Чого ви самі написали заяву і вирішили йти?». Ну я написав, бо мені запропонували це зробити. А особливо, коли піднімаю питання про  митницю, тоді одразу ставиться таке рішення», – розповів Олександр Фищук.

Нагадаємо, що голова ОДА Олександр Фищук неодноразово критикував діяльність Чернівецької митниці під керівництвом ставленика Бурбака  Миколи Салагора. Подейкують, що саме через загрозу викриття контрабандних схем, Максим Бурбак і вирішив будь-що позбутись незручного губернатора, який загрожує його бізнесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини