Коли я очолював місто, ми зменшили борги Водоканалу на 20 мільйонів гривень, – Віталій Михайлішин

26.10.2018

михайлішин1Депутат Чернівецької міської ради від фракції «Рідне місто» Віталій Михайлішин, який очолював Чернівці з 2011 по 2014 рік, повідомив, що за часів його керівництва «Чернівціводоканал» вчасно та якісно виконував усі ремонтні роботи, сплачував за енергоносії, і при цьому не випрошував щомісячних мільйонних дотацій з бюджету, як це було при екс-меру Каспруку.

«Коли я був секретарем Чернівецької міської ради та виконував обов’язки міського голови, місту дістався, так би мовити, «у спадок» водоканал з боргами понад 60 мільйонів гривень.  Коли я залишив посаду секретаря, то було менше 40 мільйонів гривень боргів.

Нам вдавалося сплачувати енергоносії за кошти водоканалу, нам вдавалося виконувати роботи якісно.  І на кожний витік одразу ж виїжджала аварійна служба. За три роки ми не надали жодної копійки дотацій з бюджету. Ми не брали на водоканал з кишень чернівчан жодної копійки. Одного разу лише ми надавали позичку. Це було 2 мільйони гривень з «Калинівського ринку» , які водоканал повернув», – розповів Віталій Михайлішин в ефірі програми «Чернівці сьогодні» на телеканалі «Чернівецькій промінь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини