Оголошення щодо конкурсу на проведення та облаштування Різдвяного ярмарку у місті Чернівцях

25.10.2018

різдвяний ярмарокЗ метою запровадження європейських традицій індустрії відпочинку та розваг, створення святкової атмосфери в рамках новорічно-різдвяних свят Чернівецька міська рада оголошує Конкурс на проведення та облаштування Різдвяного ярмарку з 19 грудня 2018 року до 20 січня 2019 року на площі Соборній міста Чернівців.

Предметом Конкурсу є право облаштування та функціонування новорічно-різдвяного ярмарку, шляхом встановлення малих архітектурних форм належного естетичного вигляду  на площі Соборній  для торговельної діяльності  (сувенірною і художньою продукцією народних промислів, новорічними подарунками, хлібобулочними та кондитерськими виробами, солодощами, продукцією ресторанного господарства (не більше 30% від загальної кількості павільйонів), гарячими напоями, глінтвейном) та надання розважально – відпочинкових послуг з тематики  новорічно – різдвяних свят.

До участі у Конкурсі запрошуються суб’єкти господарської діяльності, які можуть організувати Різдвяний ярмарок, відповідно до умов визначених Положенням про конкурс на проведення та облаштування Різдвяного ярмарку у місті Чернівцях, затвердженим рішенням виконавчого комітету міської ради від 08.11.2016 р. № 699/21 (із змінами від 11.09.2018р. №493/18) та подали Конкурсній комісії заяву відповідної форми і змісту, пропозиції та сплатили заставу.

Бажаючим взяти участь в Конкурсі, просимо звертатися в департамент економіки міської ради для оформлення заяви встановленого зразку (м.Чернівці, вул.О.Кобилянської 3, каб.№№ 4, 9;  контактні телефони: (0372)  553667, 526425). Заяви на участь у Конкурсі приймаються з 25 жовтня по 12 листопада 2018 року включно. До заяви на Конкурс учасником додається копія платіжного доручення або квитанції про сплату застави з відміткою банківської установи. Розмір застави складає 80 тис. грн. та вноситься учасником на відповідний розрахунковий рахунок.

Учаснику, який став переможцем Конкурсу, сума застави зараховується в рахунок сплати благодійного внеску у фонд соціально-економічного розвитку міста. Учасникам, які не стали переможцями конкурсу, сума застави повертається протягом 3-ох робочих днів на підставі заяви, в якій вказані банківські реквізити учасника конкурсу.

Детальніше про умови конкурсу на офіційному сайті міськради 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини