Якщо б усі так працювали як Бешлей, то ми зробили б Чернівці найкомфортнішим містом в Україні за один рік, – Василь Продан

05.10.2018

проданСекретар Чернівецької міської ради Василь Продан в ефірі програми «Суть речей» на «Радіо 10» розповів про роботу нового керівника Департаменту ЖКГ, про поточний ремонт доріг у місті та найближчі плани.

«Мені подобається як працює Володимир Бешлей. Якщо би мені ще два таких Бешлея, то ми зробили б Чернівці найкомфортнішим містом в Україні буквально за один рік. Дуже сильно впливає на роботу департаменту його керівник. Якщо він сильний, молодий то звичайно й роботи ведуться», – зазначив Василь Продан.

Секретар міськради відзначив, що лише за 40 днів, як у місті розпочали активно робити дороги відсоток по виконанню програми з капітального ремонту доріг зріс з 3% до 40%. Причому 3% екс-мер Олексій Каспрук спромігся освоїти за сім місяців.

«На сьогоднішній день відремонтовано ділянки доріг Герцена, Енергетичної, перехрестя на Ярослава Мудрого, частина вулиці Кармелюка, Щербанюка, Корсунська. Зроблено вулицю Вільде, Мусоргського (тротуари біля садочка), Комарова (міжбудинковий проїзд №11-13), Огінського, Звенигородська.

Тривають роботи на Джержика, Білоруській, Суворова, завершують ремонт на Переяславській, провулок Миру. Також завершують роботи на другому провулку Вільшини, Осінній.  На Полєтаєва, 5, хоча туди Бешлей виїжджав на об’єкт, і зобов’язав підрядника переробити, тому що замість того, щоб робити 30 см основи, зробили 5-10 см. Підрядник переробляє. Так само завершуються великий ремонт міжбудинкового проїзду на Героїв Майдану, 107.

Найближчими днями розпочнемо ремонти на Січових Стрільців, Соборній площі, робимо вулицю Кароля Мікулі, Винниченка,  Хортицьку, Комарова. Починаємо робити тротуари, де алея загиблим учасникам АТО, на Руській 279 почали вже два дні тому продовження Алеї Небайдужості. Також плануємо ремонтувати тротуари на Кармелюка», – розповів Василь Продан про ремонти, що зараз робляться, або планують розпочати на днях.

Звісно, що коштів на всі заплановані ремонти не вистачить, тож за словами секретаря міськради міська влада  буде шукати додаткові джерела фінансування, адже плани по ремонту доріг на наступний рік ще масштабніші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини