Маємо розпочати роботи щодо ремонту будинків, які становлять загрозу безпеці чернівчан, – Бешлей

04.10.2018

фотоВідсутність контролю з боку екс-мера Чернівців Олексія Каспрука за ремонтом фасадів та дахів у місті і призвела до ситуації, яка днями сталася на розі вулиць Шолом-Алейхема та Кароля Мікулі, де з будинку обвалися карниз. За попередніми даними, причиною обвалу став неправильний ремонт даху.

За словами директора департаменту ЖКГ і депутата Чернівецької міськради Володимира Бешлея нині в Чернівцях є 166 будинків і 71 балкон в аварійному стані. Тож, аби вони не несли загрози чернівчанам, у Ратуші скликали термінову нараду на якій було вирішено розпочати робот  щодо ремонту таких будинків.

«Останні два роки в Чернівцях майже не проводились ремонтні роботи на фасадах та дахах житлових будинків. В результаті в місті маємо 166 будинків і 71 балкон в аварійному стані.

Отримали доручення від секретаря міської ради Василя Продана невідкладно розпочати роботи щодо ремонту будинків, які становлять загрозу безпеці чернівчан.

Також необхідно розпочати процес демонтажу аварійних будинків, які давно не експлуатуються і покинуті людьми. Такі будинки є на вулицях Героїв Майдану, Шолом-Алейхема, Гагаріна та Одеській. Вони становлять небезпеку для людей та несуть загрозу історичному середовищу Чернівців», – повідомив Володимир Бешлей на своїй сторінці у facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини