У Ратуші відзначили активістів ветеранських організацій

03.10.2018

міськрадаЛисти Подяки та грошові винагороди отримали 20 активістів ветеранських організацій з нагоди Міжнародного Дня людей похилого віку. Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан вручив відзнаки і привітав всіх присутніх  в залі ветеранів, волонтерів, учасників  бойових дій.

«З великою шаною і вдячністю кожному  хочу привітати вас з Днем людей похилого віку. Але це офіційна назва свята, а насправді я бачу перед собою молоді очі людей, які мають ще багато сил і бажання бути корисними, робити добрі справи, піклуватись про інших.  Маємо сьогодні ще одну можливість  подякувати всім вам за той досвід, мудрість, доброту, яку ви дарували і даруєте оточуючим, за виховання ваших дітей і онуків, за ту невтомну працю, якій віддали роки свого життя і за те, що продовжуєте бути активними мешканцями нашого міста», – зазначив Василь Продан.

Зі святом усіх присутніх привітали голова міської організації ветеранів Василь Сорохан та голова обласної ради ветеранів Василь Юрійчук, а також музичні колективи, виконавці та юні співаки, – повідомляє прес-служба міської ради.

м2

м1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини